Over ons

MotoMoto, uw online motorwinkel voor motoronderdelen, motoraccessoires, tuningproducten en kleding. Wij bieden een compleet assortiment aan van tienduizenden verschillende artikelen. Wij leveren uitsluitend kwaliteitsproducten van bekende en top in kwaliteit merken. (dus alleen A-merken)

Wij leveren de nieuwste artikelen, dus geen restanten of verouderde onderdelen. Ook leveren wij alleen officiele Nederlandse producten met volledige officiele garantie.

Mocht het zo zijn dat uw gezochte artikel/onderdeel niet in deze shop voorkomt, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen nog veel meer leveren dan dat er in deze shop is weergegeven.

Doordat wij onze artikelen/onderdelen rechtsreeks bij de importeurs inkopen en de groothandel uitschakelen, kunnen wij onze artikelen/onderdelen altijd tegen scherpe prijzen aanbieden.


Professioneel Bedrijf

Wij zijn een bekende motorzaak in het Noord-Oosten van Nederland met een eigen magazijn en een eigen help-desk

Technische ondersteuning van de bij ons bestelde producten is zowel online als telefonisch beschikbaar. Het monteren van de bij ons bestelde producten dienen bij voorkeur te worden verricht door technisch bekwaamde monteurs.

Contact

Voor vragen over bestellingen kunt u een email sturen naar shop@motomoto.nl of telefonisch via 0639080739.