Battery Tender Acculader Junior 800 (Ook Lithium)

JNR800

Nieuw

€ 39,95

De Junior 800 is geen acculader met kleine prestaties zoals zijn naam zou vermoeden. Deze volwaardige acculader is geschikt voor zowel AGM, lood/gel accu's als voor Lithium (LiFePO4) accu's. Door zijn compacte behuizing en directe plaatsing in het stopcontact is deze lader bij vrijwel iedereen plaatsbaar.

De 12V/800mA wandlader is beveiligd tegen kortsluiting en omgekeerde polariteit, dus verkeerdom aansluiten is geen ramp voor uw accu of voor uw lader. De CPU van deze lader is uitgerust met ISM(Infinitive Sequential Monitoring) laadtechniek welke tussen de 4 stappen in het laadproces de aangesloten accu continu monitort en hierbij de laadcyclus aanpast naar de actuele status van de accu. Door de veiligheid timer wordt het laadproces bij diep ontladen of defecte accu's tijdig afgebroken voordat er schade aan de accu of het stopcontact kan ontstaan.

De lader wordt geleverd inclusief beveiligde accu aansluit set met vonkvrije aansluitogen en set krokodillenklemmen voor plaatsing op de accu.

Gewicht bedraagt 470gr.
Afmetingen 10x5x3,5cm.

Vandaag bestelt is morgen in huis!