Healtech QuickShifter Easy

I-QSE1

Nieuw

De meest betaalbare Quickshifter.

De HealTech Quickshifter Easy is eenvoudig te installeren, gemakkelijk in te stellen en is zeer betaalbaar.

Meer details

€ 299,00

Healtech QuickShifter Easy

Het idee achter de Healtech Quickshifter: schakelen zonder koppeling, volgas schakelen voor minimaal tijdverlies tijdens het schakelen. De Quickshifter onderbreekt de ontsteking op het moment dat u begint met het aanraken van de versnellingspook. 

De versnellingsbak is vrij, waardoor het mogelijk voor u om een versnelling hoger te schakelen zonder sluiten van de gasklep. Tegen de tijd dat de vonk terugkomt, bent u al in de volgende versnelling - geen gedoe, geen tijd te verliezen.

De Healtech iQSE is niet alleen veel gebruikt door racers, maar meer en meer door straat rijders te wijten aan de eenvoudige installatie en betaalbare prijs. Voor straat rijders is het voordeel is een betere controle en comfort, en gewoon leuker.

De iQSE werkt in alle toepassingen, of het nu een sportmotor, crossmotor, naked bike of een tourmotor is.
Nu is deze meest professionele quickshifter schakel technologie bekend uit de Motogp zeer betaalbaar geworden zonder concessies te doen op instel veranderingen op de motor.

Perfect voor iedereen die streeft naar snellere rondetijden, snellere sprinttijden, sneller schakelen of gewoon voor meer plezier op de weg.

De unieke schakelsensor van de Quickshifter Easy werkt op alle motorfietsen, zowel duw als trek (dus ook omgekeerd schakelen). De Quickshifter Easy kan ingesteld worden om de ontsteking kort te onderbreken zowel tijdens het opschakelen als terugschakelen zodat er zonder te koppelen snel geschakeld kan worden. De installatie is erg eenvoudig met de universele en motorfiets specifieke "plug and go" kabel kits. En het configureren van de quickshifter is met zijn bluetooth technologie en de te downloaden online app nog nooit zo gemakkelijk geweest.

De HealTech Quickshifter Easy is met zijn geringe afmetingen van 50x30x17mm super compact en weegt slechts 43 gram (inclusief sensor).

Voor motoren beschikbaar zowel 2, 3 als 4 cilinder met of zonder injectie

Kit bestaat uit:
- quickshifter met sensor IQSE-1
- kabelboom voor jouw type motor

Vandaag besteld morgen in huis!

Bij het bestellen graag even uw motorfiets doorgeven.